Wednesday, 8 August 2012

Senyum dan dapat berlian? Boleh ke?

Assalamualaikum..


Wahh, baca title entry bukan main gempak lagi. Mesti korang excited gila nak tahu kan? Senyum dan dapat berlian? Boleh ke? Hehe.. Mehh, aku bagitahu cara untuk menang berlian. Baca elok-2 apa yang aku nak tulis ni tau. Mungkin korang berpeluang untuk menang BERLIAN. Berlian tu beb! Beraya sakan la korang!


Klik LIKE Darlie page. *Tekan pd gambar*


How to Win : (Hantar penyertaan anda melalui 2 step kat bawah ni)


Step 1 :: Take a photo with Darlie All Shiny White 160g and show how you outshine everyone.

Step 2 :: Upload your photo at DarlieMalaysia Fanpage


Haa, senang je kan. Snap picture and upload kat fb. Korang jugak boleh hantar sebanyak mana penyertaan ikut suka hati kau orang. Masa ni la nak guna ke-kreatif-an korang dalam snap picture and berpeluang jadi pemenang BERLIAN..woohoo

For more info, kindly visit at Shine Contest - All Shiny White