Tuesday, 7 August 2012

Boleh tolong sikit takk?

Assalamualaikum..





Comel-2 sekalian, nak mintak tolong skit boleh tak? Aku ada masuk satu contest ni n aku kena share gambar ni untuk korang like. Like terbanyak akan dinobatkan sebagai juara. Please la, tolong aku like ye sebab aku nak sangat menang.


First, LIKE page ni :

Second, baru la LIKE gambar ni:


FYI, aku guna gambar kat atas ni sebagai gambar taruhan aku untuk menang. Aku harap ramai la yang akan LIKE ye. Aku tahu korang semua baik-2 belaka. Ni kan bulan puasa, berlipat kali ganda pahala korang dapat sebab tolong aku.

Ok, that's all for today. Feel free to LIKE my picture, okay!



Nak tambah duit poket sambil blogging? Klik sini!