Monday, 30 July 2012

Smallish Biggish Mini Giveaway

Assalamualaikum..



Tekan banner kalu nak join atau klik sini :D


Aku rasa korang memang kena join mini giveaway nie. Hadiah dia awesome dan melalui list hadiah kat bawah seolah-olah bagi petunjuk yang budak lelaki tak payah sibuk-2 nak join. Kecuali kalau hadiah yang dia dapat tu dia bagi awek dia. Hahaa.


One Lip Ice Lip Balm mentholatum
One pair of false eyelashes
A deep black liquid eyeliner
A rockstar long necklace
a Tea tree oil anti blemish

And RM10 cash or topup for top refferal
 
 
Saya suka baca blog Smallish Biggish kerana tuan empunya dia cantik dan comel. Sejujurnya, ni kali pertama saya baca blog awak, tu pun sebab mini giveaway ni. Kalau tidak memang tak kenal la Anys ni. And then, perkara yang terpenting ialah blog awak tak berat. Biasanya kalau blog seseorang ni berat nanti readers dia jadi fed-up skit nak bukak tu nak tunggu loading satu hal plak. Tapi blog awak tak berat mana la. Readers nak baca pun senang hati haha.
Tarikh tutup :: 13 August 2012