Monday, 16 July 2012

Korang tak nak bergaya dengan Toeot Magic DIY Sandal yang awesome ni ker?

Assalamualaikum..

This post is about Toeot Magic DIY Sandal imported from Korea.





TOEOT TA Sandal* is a new concept in functional & funky footwear which has been developed in Korea. It can transform into various kinds of shape with its straps according to the tastes of users. Various trendy colors give you a huge choice. It has superior quality and eco friendly material properties, provide you with the best fitting and comfortable walking.



TOEOT Magic DIY Sandals are just awesome, put your own personality in to your shoes. Wacky colours or National Flag strap ensures no one is in any doubt of your style, sophistication and loyalties! Eco friendly materials maximise sweat dispersion and maximises shock absorption.







You can choose whether to wear it as shoes or simple sandals by adjusting the strap in your own style.




Harga dia murah je lepas diskaun. RM 52.90 . Sebelum diskaun 52% harga dia RM 109.90 . Ok r tu, alah beli menang memakai.


Pendapat aku, memang berbaloi kot beli sandal macam ni. Kalau korang ada hajat nak melancong or shopping satu hari suntuk, boleh pakai sandal macam ni sebab dia selesa dan tak melenguhkan kaki kalau banyak berjalan. Satu lagi plak, kalau nak bermain air sesuai la sebab dia macam plastik skit.


And yang paling shoknya, korang boleh pilih warna yang menarik-2 belaka. Aku rasa merah hitam smart jgak kot takpun oren hitam. Pastu pasal strap dia tu, dia bekalkan secukupnya masa korang beli tu, so, kalau rasa bosan dah style nie korang boleh tukar style lain plak.



Macam-2 style korang boleh buat macam gambar kat atas ni.


Haa, amacam? Ada yang berkenan takk? Korang beli la, Toeot Magic DIY Sandal ni semakin popular di Korea. Entah-2 nanti ada pelakon drama yang pakai sandal macam ni takk? Hahaa, masa tu baru la rugi tak beli awak-2 kan.


The Real Price After Discount is only RM 52.90

Kalau dah decide nak beli, KLIK SINI !!