Tuesday, 3 July 2012

ZE:A's new album showcase live !

Assalamualaikum..





Kat sini ada peminat ZE:A tak? Kalau ada angkat tangan cepat-2.. Hahaa, boleh je korang tak angkat sebab aku tak nampak pon.. Hehe

Hari ni aku share pasal group ZE:A sebab sekarang dorang tengah live kat youtube.. So, cepat-2 bukak link ni! kalau nak tengok group kesayangan korang tengah di-interview oleh MC. Tapi sayangnya, tak ada subtitle laa.. sape paham bahasa Korea senang je lah kan!



Esok 4.7.2012 comeback ZE:A untuk album Spectacular. Tapi tak pasti ada atau tak live kat youtube. Esok korang boleh check lagi erk.




Hey korang, tunggu apa lagi? Pegi la cepat-2 tekan kat sini --> ZE:A's new album showcase live . Aku pun tengah tengok ni. Kualiti terbaekk woo!! Total orang tengah tengok secara live pon semakin bertambah.

p/s :: Manusia kat atas tu ialah Dongjun. Comel kann?