Saturday, 14 July 2012

BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen

Assalamualaikum..


Tekan banner untuk join :D

Tut..tut..kehkehkeh..aku join giveaway lagi..Harap bertuah untuk menang..AMIN

Antara salah satu syarat-2 dia adalah "Nyatakan nama seorang blogger yang menjadi idola anda dalam entry itu."

Blogger yang menjadi idola aku ialah Fatin Liyana. Dia bukan je comel tapi gaya penulisannya yang kadang-2 lawak.. Hahaa, sempoi abiss arr


*Tarikh tamat - 28/8/2012

P/s :: Heyy, tunggu apa lagi. Cepat-2 tonyoh banner untuk join. Hadiahnya awesome kau tau takk

1 comment:

  1. Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
    Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
    Jaja nk ajak awak join Blogwalking,Giveaway & Pencarian Sponsor utk Giveaway akan datang..
    kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
    time kasih..

    BLOGWALKING

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    GIVEAWAY

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    PENCARIAN SPONSOR

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/nak-jadi-sponsor-utk-ga-tak.html

    ReplyDelete