Wednesday, 4 February 2015

Mudahnya Berniaga di Facebook

Assalamualaikum


Berniaga online sekarang dah jadi semakin viral dalam kalangan pengguna media sosial. Kalau dulu Facebook merupakan satu platform yang popular untuk peniaga online menawarkan produk jualan mereka tapi sekarang ramai yang dah beralih kepada Instagram. Kebanyakan peniaga peniaga online ini beralih kepada Instagram yang lebih mudah untuk diuruskan. Tambahan pula, masyarakat Malaysia sekarang lebih gemar online Instagram berbanding Facebook.

Namun Facebook masih tak dilupakan. Sebenarnya ada je yang masih setia menggunakan Facebook untuk berniaga. Cuma saingan di Facebook dah semakin kurang berbanding Instagram. Kalau di Instagram, nak majukan satu satu produk tu agak susah dan memerlukan usaha yang keras disebabkan lambakan barangan saingan. Bagi peniaga baru yang memilih untuk menggunakan platform Facebook untuk barangan anda, mesti korang masih merangkak rangkak dan perlukan panduan kan. Kalau tak ada panduan, tak guna jugak. Page entah ke mana, sale pun tak ada.

Melalui Video Mudahnya Berniaga di Facebook, anda akan mempelajari dari 'zero' sehingga mempunyai sebuah Facebook Page untuk jualan produk anda. Dalam video ini disertakan satu pendedahan bagaimana menulis ayat jualan efektif untuk digunakan. Sudah tentu anda harus amalkan cara jualan yang berkesan untuk menarik perhatian pembeli.

Menariknya dengan video ini, anda dapat menonton pakej pembelajaran ini di rumah, di atas katil atau di mana mana sahaja mengikut keselesaan anda. Kesemua 15 video ini berdurasi melebihi 6 jam. So anda boleh take time anda nak study bila bila masa sahaja. Percaya tak yang anda boleh mempelajari semua teknik ini tanpa mengikuti kursus pun. Setiap purchase video ini juga akan melayakkan anda untuk mendapat hadiah istimewa daripada si penjual ini.


Tawaran anda terhad !! Harga terbaik ditawarkan kepada pembeli terawal !! Baik korang beli cepat sebelum terlambat. Confirm tak menyesal anda beli video ini sebab ianya disediakan oleh Mohd Zulfadli, usahawan internet dan trainer sepenuh masa dalam bidang Perniagaan & Pemasaran Internet. Klik sini untuk beli.