Thursday, 12 February 2015

Mustahil korang tak gelak tengok mak cik ni

Assalamualaikum.


Hello guys! Chinese New Year is coming in a week. Dah buat preparation ke belum. Stok buah oren sekotak dah ada kat rumah ke belum. Hahaha AS pun tak ada pun. Tapi tak apa. Yang paling penting, it's HOLIDAY! Wow jom bercuti sakan dengan family tersayang. Balik kampung pun okay jugak kan.

Dan tadi AS ada jumpa satu video yang kiut miut ni. Tiga orang mak cik Melayu, Cina dan India menyanyi sama sama. Hahaa bila AS kata mak cik korang boleh bayang tak macam mana mak cik bertiga ni menyanyi macam mana. Serius comel je uolls. Boleh tahan swag juga siap dengan rapping bagai. Perghh dah macam hip hop terus. Kalau masuk AJL ni confirm boleh masuk final huhu. Tengok tu comel punya pasal sampai dah ke laut pujian tu.


Jemput la tengok. Mak cik mak cik ni swag sesangat. Stylo gitu haha. Memang terbaik la Hotlink punya campain sempena Chinese New Year ni. 1 Malaysia gitu. Siap ada lirik bagai. Okay, kalau nak tengok macam mana mak cik bertiga ni menyanyi boleh KLIK SINI. Kalau nak karaoke sama sama pun boleh KLIK SINI.

Minta tolong jasa baik kawan kawan KLIK SINI YE.
Terima kasih.