Tuesday, 2 September 2014

Alhamdulillah, saya LULUS !

Assalamualaikum.


Hahaha amboii tajuk kemain lulus lulus bagai. Ni lulus exam ke lulus ujian kahwin ke lulus test jpj ni uhuk uhuk. Minggu depan test jpj walawehh dup dap dup dap la plak. Ni haa actually nak bagitau yang aku layak ke pusingan seterusnya dalam cabaran iphone 5s (remember my previous entry? haa yes yes yang menang iphone 5s tu haa.

sebab dah join last minute so idea nak buat entry kreatif tu tak berapa nak menjadi la skit. tapi sungguh tak sangka dapat ke pusingan seterusnya walaupun memang berharap sangat nak ke pusingan seterusnya. i really have no word. just saying Alhamdulillah hee. beberapa hari lepas submit entri tu memang panas punggung la jugak nak tunggu pengumuman dari denaihati. tambah plak dengan busy kat sekolah plus homework and kerja kursus lagi so tak tercheck la kejap. sampai la semalam blogwalking kat blog someone ni and dia up entry pasal dia terpilih jugak. pastu disertakan sekali link untuk check senarai pemenang.

then i clicked at the link in no time. scroll punye scroll screen phone nak cari my blog url. masa tu check pakai fon je sebab nak tidur dah kira kira pukul 11 gitu. Alhamdulillah saya tersenarai huhuhuu. cerah balik mata mase tu muahaha. seramai 139 peserta yang layak and gladly i'm one of them. 

link saya berada di number 66. how about you guys? don't know yet? then you can check on this link.


but now i really want to thank this awesome bloggers for creating this great giveaway. big claps please :)

  1. http://ejamothman.com
  2. http://www.eridy.com
  3. http://www.hilalazmi.com
  4. http://www.eizil.com/
  5. http://www.asamboi.my
  6. http://www.diarymama.com
  7. http://pendekarberkuda.org
  8. http://www.saji.my
  9. http://abangensem.com
  10. http://www.enveeus.com
  11. http://www.pakarniaga.com
  12. http://anarm.net
  13. http://www.daddydee.net
  14. http://www.sunshinekelly.com
  15. http://sweetkurma.com
  16. http://awn.my
  17. http://mawarmerah2008.com
  18. http://www.broframestone.com
  19. http://www.akmaomar.com
  20. http://khairilmazri.com
Ya Allah ease my ways. Please let this little piece be mine. Amiin^^