Wednesday, 20 March 2013

Esok result SPM keluar !!!

Assalamualaikum.

What I just thought right now.

Dup dap dup dap. My heart just can't stop clumping hardly. Oh noo I feel nervous arghh. Can I just scream out loud instead of wrote an 'Argh' ? Hahaha lol.

Aku yakin batch '95 atau 95-liner yang lain pun mempunyai perasaan yang sama macam aku sekarang ni. Semua kerja rasa tak ke kena. Kalau boleh rasa macam nak skip je 21 Mac dari dalam kalendar. Hahaha memang dasar takut terima kenyataan betul la aku ni. Hmm apa apa pun good luck pada readers dan followers blog ni yang akan ambil result SPM hari esok jugak. Kita sama! Sepp! Hihihi semoga Allah beri apa yang terbaik buat kita. AMIIN.

Ya Allah, ampunilah dosa hamba-Mu ini. Berikanlah kepada kami, pelajar pelajar batch '95 keputusan yang baik dalam peperiksaan SPM 2012. Semoga apa yang diusahakan sepanjang kami belajar membuahkan hasil yang mampu membuatkan ibu bapa, keluarga, guru guru, rakan rakan, sanak saudara dan sesiapa yang mengenali kami berbangga akan kesungguhan kami dalam menuntut ilmu-Mu yang maha suci ini Ya Allah. Jikalau keputusan kami baik, maka jadikanlah kami umatMu yang bersyukur akan nikmatMu ini. Dan jika keputusan kami kurang baik, maka Kau sedarkanlah kami bahawa gagal dalam SPM tak bermakna gagal seumur hidup ini. AMIN YA RABBAL ALAMIN.
Ya Allah demi kedua ibu bapaku, izinkanlah hamba untuk dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM. Hamba cuma mahukan ini demi ibu bapaku dan masa depanku. AMIIN.

p/s : Tak boleh nak gambarkan betapa berdebar debar nya hati ni nak ambil result esok. Dup dap dup dap