Wednesday, 5 September 2012

Saya jadi sponsor..

Assalamualaikum..
 
 
Sory lama tak update blog. Busy almaklumlah trial spm kan. Wish me gud luck ye! Hehe, ni curi-2 masa skit nak upload benda ni. Khas untuk semua pembaca blog ni. Terharu takk?

Dah baca dah tajuk di atas? Yup, betul. Saya sponsor topup untuk giveaway sorang blogger ni. Hehe, topup je tak gempak mana pun. Tapi bagi orang yang gila mesej mesti rasa hadiah ni gempak kan? RM10 lak tu untuk mana-2 rangkaian.
 
Ok la, tanpa membuang masa jom saya bagitau syarat-2nya. Pemilihan pemenang untuk giveaway ni menggunakan khidmat Encik random.org 100% you know.
 
Klik link ni untuk join. Atau boleh klik link besar kedabak kat bawah ni ! Atau klik banner.
 
 

 
 
 GA berlangsung dari 1 Sept sehingga 30 Sept !
Jaja akan umumkan senarai pemenang pada 30 Sept
Once koang comment entry utk join GA ni..On da Spot Jaja akan masukkan koang dalam 
"Bloglist Sept to Nov"
dimana bloglist ini akan kekal di side bar Jaja selama 2 bulan !
kesemua sponsor & peserta akan Jaja "add" didalam "Bloglist Sept to Nov"
 

SENARAI HADIAH
Shawl (2x)
Whitening Tomato Body Scrub (1x)
Soft Masker (1x)
Collagen Juice (1x)
Single Doodle (2x)
Couple/double Doodle (1x)
Topup RM 10.00 (2x)
Topup RM 5.00 (2x)
Tie Clip (2x)
Fridge Magnet from Cameron Highlands (2x)
Cute Brooch (2x)
Simple Header (2x)
Handmade Felt Craft (1x)
 

TOP REFFERAL
utk perempuan ?
macam earring , socks , pin tudung , hair clip & hair ban
ada some of make up jugak ! ^_^
utk lelaki ?
perfume , socks , neck tie & so on
 
 
SYARAT-SYARAT

1. Terbuka utk blogger Malaysia sahaja

2. Click ketiga-tiga items dibawah
 
 
      Follow @JajaSutera
 


3WAJIB FOLLOW BLOG Jaja Sutera
4WAJIB FOLLOW kesemua blog , page(fb) @ twitter (Sponsor) seperti mana yang di senaraikan di bawah nanti !
5. Buat entry "GiveAway : From Sept to Nov by Jaja Sutera"
6Copy banner di atas dan link menggunakan link entry ini
7Tag sekurang-kurangnya 3 orang (psstt..pastikan mereka tahu) --> lagi ramai lagi bagus !
8. Copy link entry korang dan poskan di kotak komen dibawah
9Sunat (!) follow peserta lain ~ 
10. Segmen akan terbatal sekiranya penyertaan kurang dari 30 ! Promote !
 
SENARAI SPONSOR !! (WAJIB LIKE)

Para pembaca dan follower aizanshazlin.blogspot.com jemput la join giveaway ni tau! Jom tunjukkan sokongan anda pada saya yang baru first time jadik sponsor ni. Hahaa. Klik sini -->  ^-^