Thursday, 6 September 2012

Segmen: Be My Follower by Didiey

Assalamualaikum..
 
 
 
 
Hai, kali ni join segmen up follower blog plak. Bagi sape-2 yang rasa follower korang tak naik-2 jugak, boleh join segmen. Just click on the banner ok.
 
Biasalah kalu segmen follow-memfollow ni kena la balas kunjungan balik and follow blog peserta lain. Saya busy skit dengan exam, so nanti abis exam insya-Allah saya cuba cari masa untuk follow blog korang ek. Harap bersabar yek. Lagipun, tarikh tutup lambat lagi. 23/10/2012
 
Follower terkini --> 183
 
Target follower yang aku nak --> 250++ 
 
 
p/s :: suka tengok bilangan follower meningkat dari hari ke hari. TQ