Friday, 2 August 2013

COMICS : RAINY DAY (HUNHAN) PART 2

Assalamualaikum.


Okay, malam ni tetiba teringat nak update post COMICS : RAINY DAY (HUNHAN) PART 1 yang sedikit terbengkalai. sepatutnya dah lama aku sambung story ni tapi lupa + busy + tak ingat punya pasal dah jadi stop gitu je. i'm so sorry! disebabkan malam ni aku free sikit jom sambung baca hunhan cp yang sweet mweet ni.






THE END. dah habis pun short story ni. happy ending kan? sweet je hunhan ni walaupun cuma rekaan jeㅋㅋㅋ. btw, semua hasil menarik ni ditulis oleh bonustrack.dothome.co.kr/ dan di-translate oleh 这不是梦.

okay, now done with credit. last but not least, aku bagi satu pic bonus untuk HUNHAN SHIPPER di luar sana yang sudi baca rainy day (hunhan cp) dekat blog aku. annyeong!

keep calm, dear fangirls!