Tuesday, 16 July 2013

I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com

Assalamualaikum.

click the banner to join.

salam bulan ramadhan al mubarak. mengambil kesempatan bulan yang mulia ni aku nak join giveaway yang dianjurkan oleh kak nisa dengan harapan murah rezeki untuk menang salah satu hadiahnya yang ohsem kebabomm. peplum dress, shawl, tudung dan banyak lagi. para pembaca yang sedang membaca entry ini di saat ini, aku jemput korang join sekaki nanti korang menyesal mula la menangis empat hari tiga malam pun tak habis. tempoh giveaway ni sekejap je cuma seminggu je. so jom join cepat cepat !

doakan aku murah rezeki untuk menang ek, cute chingu ^^ dapat la aku bergaya sakan raya nanti hahaha