Sunday, 21 April 2013

Currently in love with..

Assalamualaikum.


Semenjak dua menjak ni aku rasa aku dah jatuh cinta kat SHINee la hehe. so aku stalk la pasal dorang kat youtube, twitter, tumblr, weheartit, me2day, LINE.. haa apa lagi lol banyak gila. sepanjang aku stalk pasal dorang ni aku rasa macam dah tersuka dengan dorang and nak jadi Shawol tegar. huhuhu serius best perasaan in love with SHINee. setiap apa yang aku buat, keadaan dalam realiti ni mesti teringat kat SHINee. bytheway, aku dah tengok SHINee Hello Baby. serius best and exciting gilaa. I love all of the members and this is the best variety show I've ever seen.

Apa apa yang berlaku dekat SHINee pun aku dah semakin alert sekarang. dari schedule dorang, variety show, reality show and update dorang sendiri pun aku ikut. sekarang dah berlambak fanbase kat twitter so bila SHINee members ada schedule kat mana mana, aku dapat la enjoy gambar diorang. fantaken pun jadi la. and lagi satu pasal gossip dorang. oh no pasal tu aku sensitif skit. especially bila baca komen netizen. oh sungguh kejamnya mereka, tidak berhati perut langsung. dah tutup cerita. kang tacing plak ㅜ_ㅜ


Ehem ehem tapi tu tak bermakna aku dah lupakan BTOB. no no no. diorang rookie yang paling daebak pernah aku minat. cuma sekarang aku macam semi-hiatus bila spazz pasal diorang. tapi sejak btob dah comeback dengan Second Confession ah mood btob aku dah on balik. lagi lagi bila tengok MV Second Confession. 100x kiyeowo! BTOB tak pernah kecewakan Melodies. BTOB jjang!

Jeng jeng jeng so secara rasminya aku nak umum kat blog ni yang aku ni Shawol and Melody! my two ultimate fandom is SHINee and BTOB. hihihi happy to be part of Shawol and Melody :)

Theme blog ni lebih kepada Melody. kat mana mana cerok blog ni mesti ada pic BTOB pastu Minhyuk kkk. Patut ke aku tukar kepada SHINee plak? or campur dua dua biar nampak identiti Shawol and Melody? hmm entah la aku tak tau lagi. tapi nak tukar blogskin lain plak payah la skit tambahan plak aku ni bukannya pro sangat dengan code ni.

p/s : bercadang nak tukar blogskin tapi kena tunggu free sikit baru kerja meng-edit menjadi lancar. okbye :)

2nd p/s : twitter acc untuk spazz about SHINee. follow me @helloimshawol. promote skit kbye (real goodbye)