Monday, 14 January 2013

Mental breakdown

Assalamualaikum


Annyeong haseyo! Lama aku tak update blog kan. Ada yang rindu tak? *krik..krik* Okay, entry nie takde motif sebenarnya. Saje saje je nak update. Nak beramah mesra dengan korang. Boleh tak hahaha.

Seperti yang korang lihat pada gambar di atas, yupp itu BTOB. They have safely arrived in Malaysia yesterday night. And what I'm doing now? Still in front of the lappy. Meratap nasib yang malang sebab tak dapat jemput dorang kat KLIA. Online twitter pon sekejap je semalam sebab tak sanggup nak tengok pic or fancam oleh Melody yang bertuah.

Hahaha unlucky kpoppers betul la kau nie !! Atau pon lebih tepat, unlucky Melody kkkk. *cakap kat diri sendiri*. Dah la tak dapat pergi GDA, jemput diorang kat KLIA pon tak dapat. Ye la aku tinggal kat Terengganu. Jauh kan? Ramai yang kata 'Untung la kau dah habis sekolah boleh pergi' Hahhaha ngek kau. Aku tak boleh pergi jugak. Tiket dah la mahal, duduk jauh + parents aku memang tak bagi pergi punye la.

Tapi tapi tapi. Tak dapat pergi GDA or jemput bias kat KLIA is not the end of the world. Kalau dah rezeki dapat jumpa k-idol memang tak ke mana la. Cehh tetibe je bagi ayat motivasi kkkk padahal semalam mental breakdown tak hengat dunia !

Nak mintak tolong sikit boleh tak? Tolong klik link dalam post kat bawah nie. Thanks a lot !