Monday, 4 June 2012

Jadual Perlawanan EURO 2012

Assalamualaikum and hye, everyone..


As you know, we have only 3 days before the opening ceremony of EUFA EURO Championship for 2012. Bagi yang belum tahu, meh baca sampai habis and bagi yang belum tahu tolong buat-2 tak tahu kay. Pliss? (xblh blah lgsung)

Dalam masa lebih kurang 3 hari ni, apa persiapan yang korang dah buat? Ke ada yang dah terbang sana? Hahaa, as for me, aku rasa biase-2 je sebab aku kurang layan yg luar negara punya. Tak minat, maybe. Jadi tak boleh cakap banyak la pasal ni kang tersasul Brazil main euro plak..kahkahkah..(opss..)

Oklah, tak mau cakap banyak jom kita tengok Jadual Perlawanan EURO 2012..


Klik pada gambar untuk tumbesaran dan save pada laptop masing-2

 
Maaf, aku cilok yang orang je. Pic credit to Penyokong Setia TRW . Ok, bye.