Thursday, 21 June 2012

GIVEAWAY: 1960 Moustache

Assalamualaikum..


Wahh, sejak dua tiga dekad ni aku kerap join giveaway tapi habuk pon tak dapat. Tapi kali ni aku nekad nak join giveaway ni sebab hadiahnya nampak macam eksklusif je.


Syarat-2 penyertaan ::


1. Like fanpage 1960 Moustache.


2. Sebarkan tentang giveaway ni.


3. Paste korang punya link entry tu di ruangan komen kat SINI.


4. Just wait and see.


Haa, senang je kan? Tak payah like or follow penaja bagai..Ok, jom tengok hadiahnya plak.

 

Seorang pemenang bertuah boleh pilih mana-2 sehelai baju dari 1960 Moustache. Bukan ke best kalau macam tu!!


5 pembaca bertuah dapat memlih mana-2 cincin yang berkenan. Awesome, kan?


Jangan lupa join ye semua, kalau tak aku rembat semua hadiah, kang.. haha