Sunday, 11 November 2012

Year End Giveaway 2012

Assalamualaikum..
 
 
Klik banner pink nie !!
 
Hai, meng-update blog di tengah-2 kesibukan exam SPM. Act, ada cuti seminggu hehe. Apa khabar semua? Sory la tak dapat update blog selalu. Insya-Allah lepas habis je exam SPM, saya akan aktif balik dengan blog ni okay.
 
Straight to the point, saya nak join satu giveaway nie. Macam best je hadiah dia. Eh, memang best pun. Novel, barang Avon and topup. Dan yang lebih gila lagi, ada K-POP merchandise! Beg 2pm n DVD Jay Park. Wow, saya nak satu! *wat muka kesian*
 
Ok la, sebelum tuan empunya giveaway bagi penampar sebab mintak hadiah free, baiklah saya mengundurkan diri dulu. Tapi sebelum tu nak pesan skit sape-2 nak join giveaway ni boleh pegi melawat blog giveaway ni dulu ek untuk baca syarat-2 nye. Tarikh tutup lambat lagi der, 25 December 2012 - Christmas Day. Ding dong!