Thursday, 22 March 2012

Drama Korea

Assalamualaikum..

Hehe, entri kali ni aku nak kongsi minat aku pasal drama korea yang memang best giler. Aku kalau mengadap depan tv, selain tengok bola mesti aku layan citer korea. Mak aku pun dah membebel, tv kat umah ni asyik cite korea je macam dah duduk kat korea. Haha

Antara drama korea yang aku minat ialah :


City Hunter


Take Care of Us, Captain


Lie To Me


Banyak ah lagi drama korea yang best best, and on the way tengok pon ada jgak..tapi ada problem line skit so aku tak dapat letak gambar banyak2.. Insya-Allah kalau ada masa aku nak wat entri khas untuk satu-satu drama ni :)